LaFee Turkey Fan Site
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
LaFee Turkey Fan Site

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^

4 posters
YazarMesaj
Chérry
Çömez
Çömez
Chérry

Nereden? : İstanbuL

ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ Empty
MesajKonu: ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^   ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ Icon_minitimeC.tesi Ağus. 23, 2008 4:37 pm

SeLamm..ßende ChriStina.. iSmim acaip geLmiş OlabiLir.. Neden adımın ChriStina oLduğunu anLatim O zaman =)

aSlında ßen Bir ruSum .. KüçükLüğümde İstanbuLa taŞınmıŞız...=) Ben 14 YaŞındayım x) EvaneScence,Lafee,SimpLe Plan Hayranıyımdır ..TürkÇe Rock Olarakta Şebnem Ferah'ı Ve Mor ve ÖteSi'yi Çok Severim x] Hobilerim araSında gitar calmak ve dans etmek vardır =) Bide hikaye yazmaya baSladıımm ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ 187744 Daha yeniyim ama...AsıL muhteşem yazarLar..RuyaSehrinde :]

Lafee'i Sevmemin bi nedeni daha war aSlında xD Christina İle Ortak noktaLarımızın oLması... MeSeLa O Yay burcuymuS Bendeee yay Burcuyum + adaŞız.. göZ renklerini pek algılayamadım..bazı fotolarda yeŞil bazı fotolarda ise eLa..eğer göZleri eLa iSe ordada bi ortak noktamız var..

Yay Burcu'nun öZelliklerini biLen biLir.. Dünyanın en SaLak ve Saf şahSietidir ... xD Kendi adıma konuSuyorum.. gerçektende öLeimdir..İyi niyetim Yüzünden baSıma açmadığım beLa kalmamıştır..
Çatlağımdır.. xD EğLenceye bayıLırıııımm... öLeimdir iSte (=

Burayı RuyaŞehri.net'ten Örendim açıkçası.. Örendiğimde iyi Olduu xD SizinLe Simdiden tanıStığıma memnun oLdum.. umaRım ßeni SeverSiniiiz =) Benide görmenizi istediğim İçin bi kaç fotomu koydum... xD

İşte ßeeeeeeeeennn ^^

ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ Dsc03816ou6

ßuDa ßeeen =D

ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ Endt3

ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ Dsc04635ov8

NeySe tipim de böLe İşte.. Umarım BeenirSiniz..Tekrar tanıŞtıma memnun oLduuuum xD Very Happy
aLyssa*
Admin Abla
Admin Abla
aLyssa*

MesajKonu: Geri: ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^   ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ Icon_minitimeC.tesi Ağus. 23, 2008 7:34 pm

Hoşgeldin canım,sitede iyi eğlenceler. Smile
http://www.billkaulitzfan.com
Chérry
Çömez
Çömez
Chérry

MesajKonu: Geri: ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^   ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ Icon_minitimeC.tesi Ağus. 23, 2008 9:07 pm

aLyssa* demiş ki:
Hoşgeldin canım,sitede iyi eğlenceler. Smile

tŞk ederim =)
nobody
Kıymetli Üye
nobody

Nereden? : oyuncaklar dünyası xD

MesajKonu: Geri: ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^   ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ Icon_minitimeC.tesi Ağus. 23, 2008 10:25 pm

selam canımcım xD
hoşgeldin bnde şeyma Twisted Evil

memnun oldum cheers
Chérry
Çömez
Çömez
Chérry

MesajKonu: Geri: ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^   ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ Icon_minitimePaz Ağus. 24, 2008 1:36 pm

nobody demiş ki:
selam canımcım xD
hoşgeldin bnde şeyma Twisted Evil

memnun oldum cheers

HoŞbLdm =).. Bnde cok memnun oLdm Şeymacmm
LaFeeundLaNNy
Üye
Üye
LaFeeundLaNNy

MesajKonu: Geri: ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^   ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ Icon_minitimePaz Ağus. 24, 2008 2:08 pm

selam canım ben de yeniyim Razz
aramıza hoş geldin umarım iyi vakit geçirirsin rabbit
http://www.yonja.com/lafee-fan
Chérry
Çömez
Çömez
Chérry

MesajKonu: Geri: ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^   ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^ Icon_minitimePtsi Ağus. 25, 2008 4:28 pm

tŞk ederm cnmm.. =)

ßnDe qeLdiiiiiimmm ^.^
1 sayfadaki 1 sayfası