nobody Kıymetli Üye
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 31 Nereden? : oyuncaklar dünyası xD Kayıt tarihi : 30/12/07
| Konu: heul doch ( shut up ) Ptsi Ağus. 11, 2008 5:43 pm | |
| shut up (( kapa çeneni = heul doch ))
bu şarkı senin için bebek, beni aptal yaptığın için, neden beni arkamdan öpmedin??? sana güvenmiştim, ama sen bana ihanet ettin, çok kötü, aşk bunu göremedi ama şimdi, buna bağlandım artık bildiğine tamamen eminim, uçup gidemeyeceksin denemeye gerek yok ve beni öpmeye de, aptal yalanların seni şimdi unutturmayacak senden nefret ediyorum!!!
[nakarat] kes sesini, kes sesini !!! ağlarken yardım etmeyeceğim kes sesini, kes sesini !!! bana b*ktan bi merhamet göstermeni istemiyorum, kes sesini, kes sesini !!! çok sıkıldım ve yoruldum senin boş sözlerinden, kes sesini, kes sesini !!! s*ktir git hayatımdan!!!
gitmene izin verdim, git kendine başka bir oyuncak bul, yapmak istediğin hiç bi b*ku sana vermeyeceğim, sona erdirdik ve yaptık, bay vurup kaçan, arkandan ağlamayacağım daha fazlası umrumda bile değil, fazlasıyla tatlı olduğumu söyleyerek sakın bana yağ çekmeye kalkma. ıvır zıvırlarından bıktım ve tüm bu gevezeliğini kesmelisin kes sesini, yeterince işittim senden nefret ediyorum...
ruhum ateşte kalbim değersiz bir şey gibi şimdi tarih oldun şansım değişiyor eğer başka birini bulursan, üzülmem bile, sende bittim, yada bende ?
[nakarat] kes sesini, kes sesini !!! ağlarken yardım etmeyeceğim kes sesini, kes sesini !!! bana b*ktan bi merhamet göstermeni istemiyorum, kes sesini, kes sesini !!! çok sıkıldım ve yoruldum senin boş sözlerinden, kes sesini, kes sesini !!! s*ktir git hayatımdan!!! ohh...ağladığında sana yardım etmeyeceğim, kes sesini, kes sesini !!! yapmak istediğin hiç bi b*ku sana vermeyeceğim, kes sesini, kes sesini !!! boş sözlerinden fazlasıyla sıkıldım s*kerim seni !!!
[[ christina çok içine atmış belli sövüp sayıyo ]] | |
|
LanetySexgod Üye
| Konu: Geri: heul doch ( shut up ) Ptsi Eyl. 01, 2008 1:46 pm | |
| heul doch agla diye biliyordm ben xD Ama süper baya küfürlü rap yaparkende günahamı girdim gibisindenn xD | |
|